Diskuze - odpovědi
| Předmět: | Další inzerát |
| Od: | Jana P. [88.86.111.xxx] |
| Datum: | 11. 03. 2010 09:22 |
| A co říkáte na tuto aukci? http://aukro.cz/item951847796_irsky_vlkodav.html |
|
RE: Další inzerát Kamila [213.192.12.xxx] (Není členem WDK) - 11. 03. 2010 15:38 |
| Tak to je fakt nechutný :-( |
|
RE: RE: RE: Další inzerát Marcela Vojtová [62.240.181.xxx] (Není členem WDK) - 11. 03. 2010 22:00 |
| ....buď neznalá nebo odchov štěňat bere jako kšeft...to není neznalost, to je hloupost Nedávno jsem četla inzerát, kde "chovatel" prodával štěńata vlkodava a popřípadě by byl ochoten přistoupit na výměnu za slepice.... hold barter.... Co s tím, než se podivit, nechápavě číst několikrát dokola a nakonec jen politovat štěňata a popřát jim, aby se dostala do dobrých rukou, protože nic jiného nám ani nezbývá....bohužel. |
|
RE: RE: RE: RE: Další inzerát kristýna [193.193.172.xxx] (Není členem WDK) - 12. 03. 2010 08:38 |
| není to trochu zbytečná panika? jedná se o "normální inzerci" které je na aukru plno. |
|
RE:...(6x): Další inzerát Marcela Vojtová [88.101.67.xxx] (Není členem WDK) - 12. 03. 2010 09:45 |
| Nepřipadá mi jako zbytečná panika to, když někdo inzeruje na aukru, kde se běžně prodávájí nepotřebné věci, štěńata Vlkodava. Myslím, že je dost prostoru na internetu, k důstojné inzerci štěňat. Samozřejmě je to každého věc, kde a jak si inzeruje , stejně tak máme možnost se k tomu vyjádřit a ta to děláme. Každý asi má jinou představu o tom, jak by měl chov psů vypadat a následně jejich prodej.Určitě si ho nepředstavuji a ani bych si od podobné chovatelky nekoupila štěně, jako tržnici s kačenama, husama a slepicema. Pes a hlavně Vlkodav je hlavně kamarád, společník a myslím že je pod jeho důstojnost, nabízet toto královské plemeno v dražbě, no to se na mne nezlobte..... Naštěstí velká většina chovatelů, které znám nebere štěńata jako zboží nebo dobrý výdělek, ale jako živé tvory a záleží jim hlavně na tom, jak se budou mít u svého nového majitele a to je moc dobře. |
|
RE: Další inzerát Hubert [89.24.7.xxx] (Není členem WDK) - 12. 03. 2010 09:53 |
| Aukro je normalni inzertni server jako rada jinejch. Takze mi to pride jako zbytecna panika a zbytecny moralizovani. Naopak je zde aspon napsana cena stenete coz ocenuji, protoze to skoro nikdo do inzeratu nenapise! Pokud moralizantky chteji moralizovat, tak proc neni inzerovany spojeni v seznamu kryti?! Ha? |
|
RE: Další inzerát Jana [90.180.178.xxx] (Není členem WDK) - 12. 03. 2010 17:50 |
| Myslím,že to trošku dramatizujete a řešíte úplné hlouposti.Inzerát,jako inzerát.Aukro jsou hodně známé stránky,tak si majitelka asi myslela,že inzerát uvidí víc lidí.asi nemáte jiné starosti,než řešit ptákoviny |
|
RE: Další inzerát antoan [85.135.163.xxx] (Není členem WDK) - 14. 03. 2010 16:24 |
| Zbytočné moralizovanie - chovateľka je pravdepodobne mladý človek a preto chápe internetový priestor úplne inak, ako starší chovatelia - resp. starší chovatelia ho vôbec nechápu. Ja som už síce tiež dosť starý - ale táto komunikácia je mojím denným chlebom - tento inzerát nič nezakrýva, spojenie psov je z čistokrvnej línie - žiadna černota tak čo riešiť. |