Diskuze - odpovědi
| Předmět: | klubovka |
| Od: | Veselá Ivana [85.71.51.xxx] |
| Email: | |
| Datum: | 20. 02. 2010 20:51 |
| Zdravím! 1.Zajímalo by mne,proč jsou na klubovce zpoplatněni veteráni a excelenti??? Vždyď právě tyto 2 skupiny už kromě veteránů o BOB nikoho neovlivní.. ve výsledcích a mělo by být prestižní záležitostí každého klubu ,aby se těchto jedinců ukázalo a předvedlo na klubové výstavě co nejvíce...aspoň každým rokem tomu do teď tak bylo..vůbec to nechápu..může mi to někdo vysvětlit ,prosím? A naopak,proč se měnila cena pro zahraniční vystavovatele,která by naopak měla klubu přinést aspoň nějakou tu zahraniční valutu??? Já sice momentálně nemám veterána,ale mám excelenta,kterému je 6 let a nepotřebuji ovlivňovat jiné třídy,ale když jej chci dát do soutěží,aby se ukázal,že je stále v pohodě i v 6 letech,budu jej muset dát do nějaké třídy..zřejmě do vítězů,kde by zbytečně zabíral místo mladším....Děkuji za odpověď. 2. By mě ještě zajímalo,proč se stále neukazuje červeně všude,kde je něco nového,je to jen v diskuzi nebo v poradně,ale třeba v inzerci nebo na titulní straně,když přibude nějaká novinka ..zase nic...určitě by to bylo přehlednější...také děkuji za odpověď. Ivana Veselá |