Diskuze - odpovědi
| Předmět: | Štěňátko nejí... |
| Od: | Simona Dvorníková [79.127.225.xxx] |
| Email: | |
| Datum: | 20. 02. 2010 14:41 |
| Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat,jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s nechutenstvím štěněte.Máme doma necelý týden štěně IW.Je to fenka a stará je dva měsíce.U paní chovatelky příjmala potravu bez problémů, ale u nás jí jen minimálně.Celkem často spí,ale jak se probudí tak si dost aktivně hraje.Když jí ovšem nabídneme jakoukoliv stravu tak jakoby s nechutí spořádá jenom třeba dva malinké kousky masa a ihned dostane škytavku. Dnes snědla jen půl jablka a asi pět granulí...Váží 10 kilo.Už opravdu nevím co ji dát.Můžete mi prosím někdo poradit? Děkuji Simona. |
|
RE: Štěňátko nejí... Sukeníková Jana [88.103.145.xxx] (Není členem WDK) - 20. 02. 2010 20:49 |
| Dobrý večer,určitě nejste jediná,která máte tento problém.My jsme si zažili přesně to samé. Necelý týden doma-to ještě "smutí".Náš pejsek taky nechtěl nic jíst,přemýšleli jsme,čím to asi je.Měnili granule,maso,přílohy,...Nemocní jsme z toho byli spíše my.Pokud je jinak vše v pořádku,pejsek je jinak hravý,nemá teploty,průjmy,tak jistě začne jíst.Granulky mu namočte,přidejte trochu přílohy-nejraději mají vlasové nudle,ovoňte třeba obraným kuřecím masem z drůbků.Ale spíš bych nepočítala s tím,že bude žravý.I když nikdy neříkej nikdy.Ovšem náš pes se "rozjedl" až když jsme si pořídili fenku.A mimochodem 10 kg ve 2 měsících si myslím,že je akorát.Vydržte! |
|
RE: Štěňátko nejí... Lída [86.61.181.xxx] (Není členem WDK) - 21. 02. 2010 10:28 |
| Taky naše fenečka byla nežravec. Nechtěla hlavně granule, ochucovala jsem je sardinkami a kozím mlíčkem. Taky jsem seděla u misky a dělala jsem, že jí to jako žeru a hrozně jsem u toho mlaskala. Opravdu to trochu zabralo, že aspoň ochutnala. Časem se to zlepšilo, ale nejlepší bylo, když jsme jí v půl roce přivezli psí kamarádku. |
|
RE: RE: RE: Štěňátko nejí... Sukeník Pavel [88.103.145.xxx] |
| Zdeňko,co to je držky v konzervě,to ani nevím že to existuje? To se dá koupit? |
|
RE: RE: RE: RE: Štěňátko nejí... Zdeňka Tomášková [88.83.169.xxx] (Není členem WDK) |
| Dobrý den. Dršťky v konzervě.Prodává to www.spokojenypes.cz.Oddíl krmiva pro psy firma Arden Grange (V.Britanie).Zboží se jmenuje- Arden Grange Canned Dog Tripe konzerva. Mícháme to s těstovinou,rýží a nebo do granulí.Prcek vždy vycídí misku a to musel dostávat vařené kuře jinak nežral.Teď nemáme s krmením sebemenší problém. Čus Zdeňka |