Diskuze - odpovědi
| Předmět: | Registrace importu |
| Od: | Tomášek Vlastislav [88.83.169.xxx] |
| Email: | |
| Datum: | 03. 02. 2010 09:28 |
| Dovezl jsem IW ze zahraničí.Dne 19.12.2009 jsem odeslal PP na registraci a doplnění zápisového čísla na plemennou knihu ČMKU.I přes časté urgence plemenná kniha nezasílá zpět PP.Pořád jen samé vymlouvání.Nezvoní telefon a podobně. Zajímá mě jak jste spokojeni s prací plemenné knihy ČMKU vy. Vlasta |
|
RE: Registrace importu Eva Pokorná [217.77.165.xxx] (Není členem WDK) |
| Dobrý den, přeregistrace dovezeného zvířete na ČMKU poměrně dlouho trvá. Ovšem není se co divit, práce je určitě dost a určitě nejste sám, kdo importuje zvíře za zahraničí. Chce to chvilku strpení. Já osobně mám zkušenosti, že cca do měsíce jsem měla zvíře přeregistrované. Pokud se podíváte na stránky ČMKU www.cmku.cz, je zde napsáno, že zápisová čísla (číslené řady pro rok 2010) se budou vydávat až od 15.02.2010. - myslím, že toto platí i pro importy. přeji úspěšnou a brzkou přeregistraci Eva Pokorná ; Balmoral - Czech Legend |
|
RE: RE: RE: Registrace importu kristýna [194.149.232.xxx] (Není členem WDK) - 03. 02. 2010 13:54 |
| Zdravím, řešila jsem stejnou věc cca v srpnu 09 osobně a během 10 min. bylo hotovo. Kristýna |