Diskuze - odpovědi
| Předmět: | Neuvěřitelne.... |
| Od: | Pavla Bačíková [93.187.105.xxx] |
| Datum: | 29. 01. 2010 11:35 |
| Zdravím všechny, nemám ve zvyku někde pátrat a psát, ale tento inzerát mě opravdu zvedl ze židle http://www.inzerce-psu.com/irsky-vlkodav/35981-pes-k-detem/ Vím, že s tím nic neudělám, ale je to opravdu jen v lidech.... |
|
RE: Neuvěřitelne.... Marcela Vojtová [88.101.67.xxx] (Není členem WDK) - 29. 01. 2010 14:37 |
| Ahoj, chvíli mi trvalo, než jsem to po přečtení pobrala, četla jsem to několikrát a je to tak, jsou to opravdu "lidi", kdo inzeruje, chudák pes. Možná by stálo za to, dát odkaz na NF IW, chodí tam spousta dobrých lidí, třeba by si ho někdo vzal, ale ta cena si myslím že je nesmyslná...raději se ani nebudu zajímat o to, jak to budou řešit, když ho neprodají, když si teď najdenou uvědomili, že jich je doma hodně, no to je úroveň..... Nejhorší na tom všem je, že takových lidí je spousta a pejsků, kteří jsou najednou nepohodlní ještě víc, ale jak jim pomoci.... |
|
RE: Neuvěřitelne.... Fajtova Barbora [188.92.12.xxx] |
| Zdravim a mam vcelku dobre zpravy. Pes uz u sve "majitelky" neni. Prozatim je o nej postarano, ale urcite bude potrebovat novy domov. Vice informaci najdete po nedeli na strankach nadacniho fondu www.irskyvlkodav.cz. Mejte se. Bara Fajtova |
|
RE: RE: Neuvěřitelne.... Aneta [78.102.182.xxx] (Není členem WDK) - 01. 02. 2010 21:02 |
| Pořád jsem nad věcí přemýšlela, a nedalo mi to, takže jsem nahlásila administrátorovi stránek "závadný inzerát", prozstím se mi dostalo následující odpovědi: "Napiste prosim konkretne. proc bychom nemeli uverejnovat s klidnym svedomym takovyto inzerat? S pozdravem Inzerce psu" Troufala jsem si jim ještě konkrétně odpovědět, ale už chápu, proč mimo jiné dochází k věcem k jakým dochází. |
|
RE: RE: RE: RE: Neuvěřitelne.... Aneta [193.86.67.xxx] (Není členem WDK) - 02. 02. 2010 08:58 |
| Tak po konkrétním vysvětelní se mi dostalo této odpovědi: > tento server je urcen pejskarum, inzeretent uvadi pravdu, ze se jedna o > pejska bez pp, Inzeraty s pp jsou u nas prednostne razeny. (tudiz naopak > podporujem chovatele s pp) > Tento clovek nijak NEPORUSIL zakon a ani podminky serveru tudiz ma PRAVO > inzerovat. > Pokud bych jeho inzerat smazal, co tim vyresim? jsou dalsi stovky inzertnich > moznosti ... > Jestli mate jakekoli vyhrady vuci inzerentovi, muzete mu napsat - jeho > kontaktni udaje tam jsou, ale nas prosim z toho vynechte (nebo obepiste > vsechny inzertni servery - jsou jeste daleko vetsi a take noviny apod ...) > Filozofie naseho serveru je poskytnout vsem (stejne jako dalsi portaly) > moznost inzerovat. > > S pozdravem > Inzerce psu Nu takže je to házení hrachu na zeď, ale nedalo mi to, protože předně jsem se domnívala, že by mělo jít o kvalitu, která udělá reklamu, ne o kvantitu s nemorálními inzerenty, kteří psa nabízejí jako, s prominutím, dojnou krávu dále, protože už pro něj doma nemají místo. Každopádně hlavní je, že alespoň o tohoto psa je zatím dobře postaráno. Aneta |
|
RE:...(8x): Neuvěřitelne.... Málková Zuzana MVDr. [90.178.208.xxx] |
| Pavlo, děkujeme, že jste si všimla a upozornila. Současně s neuvěřitelnou shodou okolností se pejsek dostal rychle do nového domova a určitě se bude mít dobře. Fotky a více informací na www.irskyvlkodav.cz Zdravím a díky, Zuzana |
|
RE:...(9x): Neuvěřitelne.... Aneta [78.102.182.xxx] (Není členem WDK) - 09. 02. 2010 19:32 |
| Jsem moc ráda, že Barnabáš je v novém domově, možná snad poprvé v dobrých rukou. :) Jen pro úplný závěr - po skoro měsíci se mi ozvala původní "majitelka" a napsala pouze "nějakej problem". :D Takže tím myslím dovršila svou ubohost. Zdravím všechny vlkodaváře. Aneta |